Verkoop


Het Regron-Verkoopplan in 7 heldere stappen

Stap 1

Kennismaking

Uw kennismaking met Regron start middels een vrijblijvend, informatief gesprek, bij voorkeur bij u thuis en uiteraard op een tijdstip dat ú schikt. Wij nemen graag de tijd om persoonlijk met u kennis te maken en alle ins & outs van uw woning te vernemen. Voorts zullen wij u onze uitgekiende werkwijze uiteenzetten en u een aantrekkelijk courtagevoorstel doen.

Stap 2

Waardebepaling

Door onze 33-jarige ervaring en grote kennis van de lokale woningmarkt kunnen wij een realistische opbrengstverwachting aangeven en aan de hand hiervan de meest geschikte vraagprijs adviseren.

Stap 3

Uw persoonlijk verkoopplan

Besluit u voor Regron te kiezen, dan stellen wij een persoonlijk verkoopplan op, waarbij wij samen met u een optimale verkoopstrategie voor uw woning uitstippelen. Na goedkeuring van onze professionele fotoreportage en tekstvoorstellen zullen wij uw woning conform genoemd plan te koop aanbieden, waarbij in ieder geval het landelijke NVM-uitwisselingssysteem Tiara, Funda en onze eigen website www.regron.nl een rol spelen.

Indien u dat wenst maken wij een fraaie, ingebonden presentatie van uw woning en dragen wij graag zorg voor een tuin-, balkon- of gevelbord.

Stap 4

Bezichtiging van de woning

Het spreekt vanzelf dat bezichtigingsaanvragen voor uw woning snel gehonoreerd moeten worden en dat uw makelaar hierbij geen “9-tot-5” mentaliteit mag hebben. Wij maken de aanvragen minimaal een dag te voren aan u kenbaar, leiden de aspirant-kopers op het afgesproken tijdstip rond en staan ze vakkundig te woord. Onze makelaar brengt uiteraard ‘s avonds even telefonisch verslag bij u uit.

Stap 5

Prijsonderhandeling en koopovereenkomst

Zodra er op uw woning geboden wordt, zullen wij in overleg met- en namens u de koopsomonderhandelingen voeren. Behalve de koopsom zijn uiteraard ook de aanvullende condities van groot belang. Indien een volledige overeenstemming wordt bereikt, zullen wij de gemaakte afspraken in de koopakte vastleggen, welke wij na bespreking en ondertekening door alle betrokken partijen aan de overdrachtsnotaris zullen toezenden.

Stap 6

Notariële leveringsakte en afrekening

Na ontvangst van de notariële leveringsakte en afrekening zullen wij deze voor u controleren en uw eventuele vragen hieromtrent beantwoorden. Voorts maken wij een afspraak met u en de kopers voor de voorinspectie van uw woning.

Stap 7

Eigendomsoverdracht en sleuteloverdracht

Na de voorinspectie vergezellen wij u naar de notaris voor de notariële overdracht. Na ondertekening van de z.g. leveringsakte en overhandiging van de sleutels is uw verkooptransactie afgerond!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Regron Makelaardij