"Van het begin tot het einde een goede service gehad. Altijd bereid tot toelichting bij vragen. En minstens zo belangrijk: Voor bezichtigingen geen 9 tot 5 mentaliteit! Geeft een ruimer aanbod aan kopers (niet iedereen wil elke bezichtiging vrij nemen), maar vergt uiteraard ook flexibiliteit van ons, de verkopende partij."
verkoper Kristal 31

Lees alle beoordelingen

"Paul Cremers heeft mij zeer goed begeleid bij het verkopen van mijn eerste huis. Duidelijk en eerlijk advies, geen vraag is te veel en voor mij misschien wel een van de belangrijkste punten, GEEN kantoortijden en gewoon contact mogelijkheden in de avond. Tevens altijd vriendelijk en juist geholpen door de collega's op kantoor. Dit alles tegen een goede prijs."
verkoper Hannie Schafgtrode 106

Lees alle beoordelingen

"Regron makelaardij is een super makelaar. Ze verlenen een goede service, denken goed mee, helemaal tevreden ! Echt een aanrader!"
verkoper Dunantstraat 761

Lees alle beoordelingen

"Deze makelaar heeft 16 jaar geleden ook ons eerste eigen huis verkocht. Dat ging toen super goed en lekker snel. Geen bla bla verhalen, maar gewoon een realistische kijk op de markt. Ook nu weer snel verkocht voor een goede prijs. Kortom, een aanrader."
verkoper Goudenregenzoom 9

Lees alle beoordelingen

"Heeft ons geholpen met zowel de verkoop als aankoop van onze nieuwe woning. Contact verliep erg prettig. Makelaar was zelfs in avonduren en weekend te bereiken. Wij raden de makelaar zeker aan."
verkoper Driebergenstraat 301

Lees alle beoordelingen

"Bijzonder prettig contact met de makelaar gehad tijdens de verkoop van onze woning. Zowel hij als zijn medewerkers zijn accuraat in de afspraken en terugkoppeling van bezichtigingen. Realistisch over de verkoopkansen en het vaststellen van de vraagprijs. Bij een volgende verkoop zouden wij dezelfde makelaar inschakelen!"
verkoper Candidaschouw 24

Lees alle beoordelingen

Wilt u een woning kopen of verkopen binnen Haaglanden?

Wij gaan net even een stapje verder dan de welbekende manieren op een woning te verkopen. En blijven continu meebewegen met de markt en de verschillende innovaties. Wij kijken naar de kansen die de huidige ontwikkelingen bieden. Daar spelen wij op in en maken we gebruik van. Zo vergroten wij bijvoorbeeld de kans om uw woning met meer succes te verkopen.

Gratis waardebepaling

Woningaanbod

Beoordelingen

9.3

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten onze ervaring, toewijding en enthousiasme in om voor iedere klant de woondromen waar te maken. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten. 

Bekijk alle Beoordelingen

Recent verkocht

Regron Makelaardij