regron makelaardij zoetermeer

Over ons

Ruim 25 jaar actief in de regio Haaglanden!

8.8

De medewerkers van Regron stonden altijd klaar om ons te helpen, of het nu telefonisch of op locatie was. Ferdinand geeft eerlijk advies tijdens bezichtigingen waardoor een stukje objectiviteit geborgd wordt. Ik zou Regron zeker aanbevelen.

Koper van Schubertrode 7

9

Zeer tevreden! Professioneel en adequaat. Daarnaast ook heel vriendelijk en prettig in de omgang. Zeker aan te raden.

Verkoper van Dunantstraat 845

9.5

Prima kontakt. Altijd te bereiken voor eventuele vragen. Deskundig en vriendelijk. En vanaf het begin een aanstekelijke positiviteit, dat de verkoop van mijn huis “gewoon” gaat lukken.
En dat is uitgekomen. 👍🏻

Verkoper van Azuurblauw 59

9

Uitstekend contact en prima service. Ook voor het hypotheek advies zijn wij boven verwachting geholpen.

Verkoper van Stadhoudersring 236

9.5

Fijne vlotte communicatie. Goed met potentiele kopers. Goede afstemming in de onderhandelingen en contractonderhandeling goed en deskundig gevoerd.

Verkoper van Kempenaarwerf 3

9.8

Communicatie verliep snel en transparant, uitwisseling van informatie middels portal optimaal. Opvolging door makelaar en kantoor direct .
Kan goed luisteren en communiceert op prettige wijze.

Verkoper van Marsmanhove 198

9

Zeer deskundig en professioneel werkend kantoor.
Korte lijnen, goede adviezen voor plan van aanpak en vriendelijke benadering .
Echt mensen die hun vak verstaan. Een echte aanrader.!
Top.

Verkoper van Zenobiagang 48

10

Wij zijn heel blij met hoe we begeleid zijn bij de verkoop. Rustig, deskundig, meedenkend bij onze wensen, en heel goede adviezen bij uitgebrachte offertes. Ook de administratieve afhandeling van allerlei documenten en het contact met de notaris is feilloos verlopen.

Verkoper van Parelgrijs 52 - 54

10

Een fijne makelaar die als het nodig is snel kan schakelen. Het gehele verkooptraject verliep erg soepel.

Verkoper van Jan Dorrekenskade-Oost 67

10

We hebben een hele goede ervaring met Regron, De communicatie verloopt fantastisch, het kantoor is ook goed bereikbaar en iedereen heeft kennis van zaken. We zijn heel blij dat we onze woning snel hebben kunnen verkopen, mede door de vakkundigheid van Ferdinand.
Wij raden Regron Makelaardij ten zeerste aan.

Verkoper van Rokkeveenseweg Zuid 173

10

Erg tevreden over het kontakt met de makelaar van Regron, Ferdinand Jelten, bij de verkoop van ons huis.
We hebben voor de verkoop 4 makelaars uitgenodigd en Regron voelde voor ons het prettigst.
Ook het werken met een vast tarief is een pluspunt.
Goede marktkennis, reële vraagprijs en fijne, heldere communicatie.
Ook de dames op kantoor erg prettig in de communicatie.
Regron is absoluut aan te bevelen!

Verkoper van Loggerkade 25

10

Wij hebben een fantastische makelaar gehad. Er is niets fout gegaan en de contacten zijn erg prettig. De dames op kantoor (Daniella en Sandra) zijn erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig en niets is ze teveel. Ze stellen je echt op je gemak in deze hectische en spannende periode want je verkoopt natuurlijk niet iedere dag je huis. Met makelaar Ferdinand en hypotheekadviseur André hebben we een leuke band opgebouwd.
Ons vertrouwen in de makelaardij is hierdoor heel gunstig beïn…

Verkoper van Reigersblauw 11

9.5

Ferdinand van Regron makelaardij is een deskundige en leuke makelaar. In het begin moesten we even aan elkaar wennen, maar nu we elkaar goed kennen is het contact leuk en denkt hij goed met ons mee. Bij de verschillende biedingsprocessen moest af en toe wat meer sturing door ons gegeven worden dan we hadden verwacht, maar we zijn dik tevreden. Ook Daniëlla en Sandra, die de telefoon opnemen, hebben ons super goed geholpen, ze zijn vriendelijk, deskundig en goed bereikbaar.

Koper van De Vriesstraat 84

7.5

Over het algemeen uitstekende service! Vriendelijk, ervaring en deskundig advies! Echt opmerkelijk beter dan de concurrent die ik ook op oriënterend gesprek liet komen aan het begin vh traject. Wekt vertrouwen en maakt dit ook waar. Vond in het proces rondom invullen van vragenlijsten en overige zaken die geregeld moesten worden dat ze wel iets meer uit handen mochten nemen / begeleiden. Ontzorgen is niet helemaal sprake van. Je verkoopt niet dagelijks je woning. Iets meer begel…

Verkoper van Lissenvaart 92

8.2

Het team is echt altijd vriendelijk en per e-mail en telefoon zeer goed bereikbaar. Wanneer de aankoopmakelaar niet met je mee kan naar een bezichtiging, proberen ze zelf op een ander tijdstip alsnog langs te gaan. De eerste gesprekken zijn op kantoor of bij je thuis. Een vergissing is menselijk en ze zijn bereid dit te herstellen in het voordeel van jou als klant. Een ervaren team die meekijkt en -helpt vond ik echt super bij de aankoop van mijn eerste woning. Want het zijn hee…

Koper van Dadelgaarde 42

9

De verwachtingen die besproken zijn tijdens het kennismakingsgesprek zijn waargemaakt. Zowel de communicatie en de informatie waren op tijd en goed. Ik ben dan ook zeer tevreden over de dienstverlening en zou Ferdinand Jelten zeker aanraden!

Verkoper van

8.2

Zeer deskundige makelaar. Wist onze wensen goed te beoordelen en daarop te adviseren. Snelle en prettige communicatie met kantoor voor inplannen afspraken. Zou Regron zo aan een ieder aanraden, voor aankoop én verkoop!!!

Koper van Westland 11

8.8

Informeel contact, goed bereikbaar, een naam en dus géén nummer, objectieve beoordelingen, goede vakkennis.

Verkoper van Koningin Julianalaan 273

10

Regron hielp on van a tot z, de aankoop van ons nieuwe huis maar ook de verkoop van ons huidige.
Stiekem een verkoop record bedrag te pakken in de straat dus echt super!
Kan het niet anders verwoorden.

Verkoper van Karel Doormanlaan 123

9.8

De makelaar en iedereen op kantoor zijn deskundig en helpen waarnodig. Zou niet weten hoe ik zonder hun mijn nieuwe woning had moeten aankopen.

Koper van Zalkerbos 15

8

Goede vriendelijke makelaar die zijn afspraken nakomt. Het huis was snel verkocht voor een goede prijs en ik was tevreden over ons courtage.

Verkoper van

10

De relatie met Regron is goed verlopen: stiptheid en professionaliteit, ik beveel het graag aan makelaar

Koper van

10

Wij kwamen zelf het huis tegen op Funda, wezen kijken en dat beviel! Meteen erna contact gehad met Regron, welke op hun beurt zsm. alles in gang gezet hebben. Er werd op locatie nog even extra gekeken, door Regron zelf, naar bepaalde punten waar iets mis mee kon zijn (betonrot etc.). Vanaf hier ging het heel snel met bieden, met een goeie indicatie wat voldoende inleg moet zijn, tot uiteindelijk het huis gekocht! We zijn zeer tevreden met de begeleiding en alles aangezien dit vo…

Koper van

9

Fijne deskundige makelaardij waarbij makelaar Ferdinand samen met de mensen van kantoor de lokale markt goed kennen en zich inleven in de verkoper alsmede de potentiële kopers bij de verkoop van mijn woning ook goede afspraken kunnen maken wat kan wel en wat kan niet kortom fijne goede makelaar waarbij de klant centraal staat.

Verkoper van

9

Regron Makelaardij heeft ons voor de tweede keer begeleidt bij het verkopen van een huis. We zijn zeer tevreden over de vriendelijke en deskundige begeleiding. Wij kiezen voor Regron, juist omdat het een klein kantoor is, met persoonlijke begeleiding.

Verkoper van

10

Fijn contact, korte lijnen, zeer goede service. Ze ontzorgden ons met alles. Heel fijn als je 200 km verderop woont :)

Verkoper van

10

Zeer prettige benadering bij de verkoop van onze woning en bemiddeling bij de aankoop nieuwe woning.

Verkoper van

8

Regron opereert vanuit een klein team met als voordeel dat er korte lijnen zijn in de communicatie. Hierdoor kan men vlot anticiperen bij al uw vragen in het algehele traject te weten: aankoop/ verkoop van uw woning en of financiële hypotheekadvies.

Men werkt net even anders dan de grote partijen in de regio en je wordt behandeld als klant en niet als nummer. Tevens wordt hierbij rekening gehouden met koper en verkoper. In deze over hitte woningmarkt zal de makelaar te weten:…

Verkoper van

9.8

Regron Makelardij is made up of a team of very professional and friendly people. They have experience with expats and are very knowledgeable in their field. They understand your needs and help you find a property based on your needs and on their advice regarding area and price. Everything was carefully explained to me and I wasn’t left to deal with tons of documents on my own without any advice (which was my experience with other real estate agents).

Koper van

9

Prima makelaar. Verstand van zaken en g oiedw begeleiding tijdens het gehele proces van verkoop. Snelle communicatie en vlotte terugkoppeling met de verkoper.

Verkoper van

10

Het Regron team heeft zeer goed hun werk gedaan. Ferdinand is deskundig en prettig in de omgang. De dames van de binnendienst zeer behulpzaam en goed bereikbaar. Communicatief sterk en zeer vriendelijk. Kortom en absolute aanrader.

Verkoper van

10

Goede ervaringen met Regron makelaars. Lof voor de inzet van dit kantoor. Snelle en probleemloze afhandeling van de verkoop van mijn appartement.

Verkoper van

Onze reis begon in 1991, toen we onze deuren openden als makelaars in de regio Haaglanden. Met toewijding en een passie voor vastgoed hebben we ons snel ontwikkeld. Tevredenheid van onze klanten staat hierbij centraal. We zijn er trots op dat we inmiddels vele positieve beoordelingen hebben ontvangen van onze opdrachtgevers. Onze toewijding aan een hoogwaardige dienstverlening en onze voortdurende inzet om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen is wat ons Regron maakt. We streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Zo hebben we een solide reputatie opgebouwd als deskundige makelaars.

 

Wij gaan net even een stapje verder dan de welbekende manieren om een woning te verkopen. En blijven continu meebewegen met de markt en de verschillende innovaties. Wij kijken naar de kansen die de huidige ontwikkelingen bieden. Daar spelen wij op in en maken we gebruik van. Zo vergroten wij bijvoorbeeld de kans om uw woning met meer succes te verkopen. Naast de traditionele manieren om een woning te verkopen hanteren wij namelijk een unieke marketing aanpak waarbij uw woning de aandacht krijgt die het verdient zonder ondergesneeuwd te worden door andere woningen die te koop staan in uw regio. Zo zorgen we ervoor dat uw woning snel en professioneel verkocht wordt. Met onze unieke marketingstrategie benadrukken wij de sterke punten en bereiken we een groot publiek.

 

In 1996 hebben we onze dienstverlening uitgebreid waardoor we onze klanten een compleet pakket aan services konden bieden. Wij begeleiden onze klanten niet alleen bij de aan- en verkoop van woningen, maar bieden ook deskundige taxaties, hypotheekadvies en verzekeringsoplossingen, zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Met onze uitgebreide expertise en ervaring in diverse vakgebieden, kunnen wij elke klant op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij hun unieke behoeften en doelen.

kantoor-regron-makelaardij-zoetermeer


Maak kennis met ons team

 

Ferdinand

Ferdinand Jelten

NVM register makelaar-taxateur og

Telefoon 079 - 351 32 61
Mobiel 06 - 82 74 53 21
E-mail fjelten@regron.nl​

andre

André Cremers

Hypotheekadviseur

Telefoon 079 - 352 41 13
Mobiel 06 - 542 074 66
E-mail acremers@regron.nl

daniella

Daniëlla Keislair

Office-manager

Telefoon 079 - 351 32 61
E-mail info@regron.nl

sandra

Sandra van den Bos

Office-manager

Telefoon 079 - 351 32 61
E-mail info@regron.nl

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel (079) 351 32 61 of mail voor een afspraak!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Regron Makelaardij