Aankoop


Het Regron-Aankoopplan in 7 heldere stappen

Stap 1

Kennismaking

Uw kennismaking met Regron start met een vrijblijvend, informatief gesprek, bij voorkeur bij óns op kantoor of eventueel bij u thuis en op een tijdstip dat ú schikt. Wij nemen graag de tijd om persoonlijk met u kennis te maken en al uw woonwensen te vernemen. Op basis van uw woonwensen stellen wij uw uiteindelijke zoekprofiel op.

Stap 2

Traditionele zoekopdracht of deeldiensten

Als u besluit, ons in te schakelen op basis van een traditionele zoekopdracht, dan beperken wij ons in onze zoektocht niet alleen tot het aanbod van de NVM-makelaars in het zoekgebied, maar controleren wij ook dagelijkse het aanbod van niet-NVM-makelaars en particuliere aanbieders. Ook bestaat de mogelijkheid tot het uitvoeren van een gerichte woonwijkmailing. Voor de door u geselecteerde woningen maken wij vervolgens de bezichtigingafspraken met de aanbiedende partij en vergezellen wij u ook bij alle bezichtigingen. In afwijking van de hiervoor besproken procedure bestaat ook de mogelijkheid ons in te schakelen op basis van deeldiensten. De eerste bezichtiging wordt dan door u zélf uitgevoerd. Pas indien het object interessant blijkt te zijn, vergezellen wij u bij de tweede bezichtiging. Doordat u ons zo veel werk in het “voortrajekt” bespaart, kunnen wij u een aanzienlijke korting op de “normale“ courtage aanbieden, oplopend tot wel 45%!

Stap 3

Bezichtiging

Wij beoordelen de aan te kopen woning op geschiktheid, bouwkundige staat, onderhoudstoestand, courantheid, ligging, bestemmingsplan, buurtontwikkelingen en dergelijke. Dit resulteert uiteindelijk in een reële getaxeerde waarde. Deze waarde dient als basis voor ons aankoopadvies en de te hanteren onderhandelingstaktiek.

Stap 4

Bouwkundige keuring

Wij adviseren over de eventuele noodzaak van een bouwkundige keuring van de aan te kopen woning. De keuring vindt plaats door een externe deskundige. Een bouwkundige keuring kan als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst worden opgenomen, maar ook voor het verstrijken van de bedenktijd worden uitgevoerd. U heeft dan zekerheid over de uitkomst voordat u de koopakte tekent. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Stap 5

Prijsonderhandeling en koopovereenkomst

Na uw besluit over het uit te brengen bod, voeren wij namens u alle onderhandelingen met de verkopende partij. Daarnaast kijken wij kritisch naar eventuele ontbindende voorwaarden of aanvullende condities. Indien een volledige overeenstemming is bereikt, zien wij erop toe dat de gemaakt afspraken op correcte wijze worden vastgelegd in de koopakte. Na beoordeling van de concept-koopakte, zullen wij de definitieve koopakte samen met u bespreken, waarna deze kan worden ondertekend. Vervolgens kunt u de financieringsaanvraag in gang zetten.

Stap 6

Notariële leveringsakte en afrekening

Na ontvangst van de notariële leveringsakte en afrekening zullen wij deze voor u controleren en uw eventuele vragen beantwoorden. Vervolgens maken wij een afspraak met u en de verkopende partij voor de voorinspectie van de woning.

Stap 7

Eigendomsoverdracht en sleuteloverdracht

Bij de voorinspectie controleren wij de meterstanden, zien er op toe dat gebruiksaanwijzingen en eventuele garantiebewijzen in de woning achterblijven en vergezellen wij u naar de door u gekozen notaris. Na de ondertekening van de leveringsakte ontvangt u van de verkopers de sleutels van uw nieuwe woning!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Regron Makelaardij